نهالستان‌های فعال خراسان جنوبی به ۲۲ نهالستان افزایش یافت

تاریخ انتشار : دوشنبه ١٠ آذر ١٤٠٢ - ساعت انتشار: ١٠:٠١ - گروه خبری : آخرین اخبار

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی گفت: تعهد خراسان جنوبی در طرح ملی تولید و کاشت یک میلیارد درخت، تولید یک میلیون اصله نهال برای سال ۱۴۰۲ است که نهالستان‌های فعال استان در این طرح از ۳ به ۲۲ نهالستان افزایش یافته است.

علیرضا نصرآبادی ظهر امروز در دیدار با مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی اظهار داشت: 11 آذرماه امسال، طرح مردمی «کاشت یک میلیارد درخت» همزمان با سراسر کشور در خراسان جنوبی آغاز می‌شود. 

وی با بیان اینکه تعهد خراسان جنوبی در طرح ملی تولید و کاشت یک میلیارد درخت، تولید یک میلیون اصله نهال برای سال 1402 است که تاکنون یک میلیون و 850 هزار اصله نهال تولید کردیم، افزود: نهالستان‌های فعال استان در این طرح از 3 به 22 نهالستان افزایش یافته است. 

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی گفت: نهال‌های تولیدشده در نهالستان‌های خراسان جنوبی از نوع بیابانی، جنگلی و میوه ده ازجمله توپی، اقاقیا، بادامک، بادام، سنجد، سرو شیرازی و سرو خمره‌ای است که پاییز امسال به مناطق مورد نظر انتقال و تحویل کشاورزان، روستائیان و مردم می‌شود. 

نصرآبادی با تأکید بر اینکه تعهد کاشت درخت برای خراسان جنوبی در طرح ملی «کاشت یک میلیارد درخت» در مدت 4 سال، 16 میلیون اصله نهال است، افزود: از آغاز این طرح که از نیمه اسفندماه سال گذشته آغاز شده کارگروه استانی را تشکیل داده‌ایم. در این طرح  تولید، کاشت و نگهداری درخت مدنظر است و در دهستان قلعه‌زری 50 هکتار زیرکشت نهال رفته است. 

حسین زارعی نیز در این دیدار با بیان اینکه فضای سبز برای ما اهمیت بسیار زیادی دارد اظهارداشت: کاشت درخت باعث افزایش ذخیره منابع آبهای زیرزمینی می‌شود و میزان قابل توجهی از آبهای زیرزمینی، بر اثر شهرسازی و برداشت‌های افسارگسیخته، در حال کاهش است. درخت ضامن سلامتی محیط زیست است. کاشت درخت و توسعه فضای سبز سبب کاهش آلاینده‌ها، افزایش تولید اکسیژن، تعدیل آب‌‌وهوا، کنترل آب‌های سطحی، پاکیزگی هوا و آرامش روحی می‌شود. 

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی افزود: از ابتدای بهره‌برداری تاکنون طبق مطالعات به عمل آمده در زمینه مسائل زیست محیطی، حمایت‌های ویژه‌ای در راستای اجرای طرح‌های صنعتی کم‌آب‌بر شده است که خوشبختانه تاکنون اکثر واحدهای مستقر در این منطقه واحدهای کم‌آب‌بر یا واحدهایی هستند که هیچ نیازی به آب در فرآیند تولید و محصول خود ندارند.

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج